Keresés
663.25 Borkészítés Szüretelés 663.252 borkészítés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig
( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: borkészítés
Keresési feltétel: Tárgyszó: borkészítés
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
13189
Könyv
Mű kulcs:
BorászatKádárGyula
Raktári jelzet:
663 B 78
Cím:
Borászat
:
Kádár Gyula
Szerzők:
szerk. Kádár Gyula ; írta Edelényi Miklós et al
Kiadásjelzés:
4. átd., bőv. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazdasági Könyvkiadó,, 1982
Terjedelem:
576 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-416-6 kötött : 141,- Ft
Megjegyzés:
Egyetemi segédtankönyv. — Példányszám: 5000
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
bor, borászat, tankönyv, egyetemi, főiskolai, szőlészet, magyar nyelvű, magyar nyelven, világ bortermelése, Magyarország bortermelése, bortermelés, szüretelés, szőlő összetétele, must összetétele, mikroorganizmusok, élesztők, élesztőszerű gombák, penészgombák, baktériumok, borászati üzem, szőlő feldolgozása, misztella, erjesztés, borkészítés, bor mikrobiológiája, bor kezelése, klönleges minőségű borok, likőrborok, szénsavas borok, klönleges minőségű bor, likőrbor, szénsavas bor, palackozás, bor fogyasztás, párlat, párlatkészítés, bor vizsgálat, borok vizsgálata
ETO:
663.2(075.8),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
11047
Könyv
Mű kulcs:
A szőlő feldolgozása és a mustGazdagLászló
Raktári jelzet:
663 G31
Cím:
A szőlő feldolgozása és a must erjesztése
:
Gazdag László
Szerzők:
Gazdag László
Közreműködők:
Megjelenés:
Bp. : Mezőgazd. Kvk., 1983
Terjedelem:
180 p. ill. 20 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-472-7 fűzött : 14,- Ft
Sorozat:
Élelmiszeripari szakmunkáskönyvtár, ISSN 0324-3613
Megjegyzés:
Példányszám: 4000
Nyelv:
magyar
ETO:
663.252(075.4),
Példányok:
Rekordlink: