Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-7-ig
( összes: 1 oldal: 7 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: erjesztés
Keresési feltétel: Tárgyszó: erjesztés
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
211608
Könyv
Mű kulcs:
Fermentált konyhaHorváthJudit
Raktári jelzet:
641 H 88
Cím:
Fermentált konyha : több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
:
Horváth Judit
Szerzők:
Horváth Judit, Király Ágnes ; [fotó ... Kaunitz Tamás]
Megjelenés:
Budapest : HVG Kv., 2022
Terjedelem:
351 p. ill., színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-565-161-0 [!ISBN 978-963-565-281-5] kötött : 7500,- Ft
ISBN:
978-963-565-281-5
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.48(083.12), 641.55(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
205896
Könyv
Mű kulcs:
Egyszerűen fermentáljKirályÁgnes
Raktári jelzet:
633 K 47
Cím:
Egyszerűen fermentálj : Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez
:
Király Ágnes
Szerzők:
Király Ágnes
Közreműködők:
Megjelenés:
Budapest : HVG Könyvek, 2021
Terjedelem:
431 p. ill. színes fotók 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-565-161-0 kötött 7500,- Ft
ISBN:
978-963-565-161-0
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 414-421.
Nyelv:
magyar
ETO:
663.15(083.12) 664.8/.9 641.4,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
198459
Könyv
Mű kulcs:
FermentálásDavisHolly
Raktári jelzet:
663 D 31
Cím:
Fermentálás : [erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel]
:
Davis, Holly
Szerzők:
Holly Davis ; [fotók: Ben Dearnley] ; [ford. Búsné Pap Judit, Szkladányi András ...]
Megjelenés:
Budapest : HVG Kv., 2020
Terjedelem:
271 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-304-935-8 kötött : 6500,- Ft
ISBN:
978-963-304-935-8
Megjegyzés:
Webliogr.: p. 263.
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
197644
Könyv
Mű kulcs:
Fermentáljunk!Simonsson
Raktári jelzet:
641 S 62
Cím:
Fermentáljunk! : savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek / Asa Simonsson
:
Simonsson
Szerzők:
Simonsson, Asa (Ford. Kereki Noémi)
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2020
Terjedelem:
240 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-05-0 (kötött) : 6000,- Ft
ISBN:
978-615-5767-05-0
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 237.
Nyelv:
magyar
ETO:
663.15(083.12) 664.8/.9 641.4,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
192646
Könyv
Mű kulcs:
Otthoni tartósítás erjesztésseBellersen QuiriCosima
Raktári jelzet:
641 B 46
Cím:
Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
:
Bellersen Quirini, Cosima
Szerzők:
Cosima Bellersen Quirini ; [ford. Jakab Judit]
Megjelenés:
[Budapest] : Sziget, 2017
Terjedelem:
125 p. ill., színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5178-98-6 fűzött : 2800,- Ft
ISBN:
978-615-5178-98-6
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.4(083.12), 641.55(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
189211
Könyv
Mű kulcs:
Mindent a táplálkozásrólLevyJoel
Raktári jelzet:
613.2 M 69
Cím:
Mindent a táplálkozásról : [izgalmasan és látványosan]
:
Levy, Joel
Szerzők:
[szerk. Lilli Bryant et al.] ; [főszerk. Angeles Gavira Guerrero] ; [ill. Mark Clifton, Phil Gamble, Mike Garland]
Megjelenés:
[Budapest] : Libri Kiadó, cop. 2017
Terjedelem:
255 p. ill., színes 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-433-334-0 kötött : 5499,- Ft
ISBN:
978-963-433-334-0
Megjegyzés:
Tartalom (rövid ): A legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik sokan? Mi a tudományos alapja azoknak a felfedezéseknek és tanácsoknak, amelyekkel a média áraszt el bennünket nap mint nap? Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok – minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
táplálkozástudomány, dietétika, táplálkozás, élettan, biokémia, biológia, dietetika, egészség, étrend, gasztroenterológia, ismeretközlő irodalom, ismeretterjesztő, kémia, magyar nyelvű, orvostudomány, táplálkozás, éhség, étvágy, illat, víz, tápanyag, szénhidrát, rost, fehérje, zsír, koleszterin, vitamin, vitaminok, ásványi anyag, ásványi anyagol, készétel, friss, tartósítás, hűtés, fagyasztás, erjesztés, nyers ételek, adalékanyagok, főzés, vörös hús, fehér hús, húskészítmények, húskészítmény, húspótlék, húspótlékok, hal, tenger gyümölcse, tenger gyümölcsei, tojás, tej, laktóz, joghurt, élő kutúra, élő kultúrák, sajt, keményítő, gabonák, keményítős étel, kenyér, glutén, bab, borsóü, borsófélék, hüvelyesek, szója, burgonyafélék, gyümölcsök, zöldség, szuperételek, fitovegyületek, leves zöldségek, káposztafélék, gyökérzöldség, hagymacsalád, zöldséggyümölcsök, édes gyümölcsök, gomba, gombák, olajos magvak, csilik, csípős étel, fűszerek, fűszer, zöldfűszer, zöldfűszerek, só, zsírok, olajok, olaj, cukor, vércukorszint, desszert desszertek, csokolásé, cukorkák, alternatív ételek, ivóvíz, kávé, tea, gyümölcslé, gyümölcslevek, turmix, turmixok, szénsavas ital, szénsavas ital, ok, energiaital, alkohol, rövidital, bor, sör, kiegyensúlyozott étrend, kiegészítők, étkezési szokások, nyugati étrend, keleti étrend, energiabüdzsé, étrend, kalóriaszámlálás, szénhidrátcsökkentés, időszakos böjt, méregtelenítés, allergiák, intolerancia, szívprobléma, kisbaba, gyermek, gyermekek, étkezési zavar, táplálás, bio
ETO:
613.2, 612.39,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
13189
Könyv
Mű kulcs:
BorászatKádárGyula
Raktári jelzet:
663 B 78
Cím:
Borászat
:
Kádár Gyula
Szerzők:
szerk. Kádár Gyula ; írta Edelényi Miklós et al
Kiadásjelzés:
4. átd., bőv. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazdasági Könyvkiadó,, 1982
Terjedelem:
576 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-416-6 kötött : 141,- Ft
ISBN:
963-231-416-6
Megjegyzés:
Egyetemi segédtankönyv. — Példányszám: 5000
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
bor, borászat, tankönyv, egyetemi, főiskolai, szőlészet, magyar nyelvű, magyar nyelven, világ bortermelése, Magyarország bortermelése, bortermelés, szüretelés, szőlő összetétele, must összetétele, mikroorganizmusok, élesztők, élesztőszerű gombák, penészgombák, baktériumok, borászati üzem, szőlő feldolgozása, misztella, erjesztés, borkészítés, bor mikrobiológiája, bor kezelése, klönleges minőségű borok, likőrborok, szénsavas borok, klönleges minőségű bor, likőrbor, szénsavas bor, palackozás, bor fogyasztás, párlat, párlatkészítés, bor vizsgálat, borok vizsgálata
ETO:
663.2(075.8),
Példányok:
Rekordlink: