Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-3-ig
( összes: 1 oldal: 3 db )
Keresési feltétel: Szerző: Kádár Gyula
Keresési feltétel: Szerző: Kádár Gyula
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
57913
Többkötetes könyv
Mű kulcs:
A Ludovikatól SopronkőhidáigKádárGyula
Raktári jelzet:
K 10
Cím:
A Ludovikatól Sopronkőhidáig
:
Kádár Gyula
Szerzők:
Kádár Gyula
Közreműködők:
Kiadásjelzés:
2. kiad.
Megjelenés:
Bp. : Magvető, 1984, cop. 1978
Terjedelem:
2 db (826 p.) 20 cm
Terjesztés:
ISBN 963-14-0209-6 fűzött : 100,- Ft
ISBN:
963-14-0209-6
Sorozat:
Tények és tanúk, ISSN 0324-797X
Megjegyzés:
2 kötet egyben
Nyelv:
magyar
ETO:
943.9"1914/1945"(093.3), 894.511-94,
Rekordlink:
Rekord sorszám:
20899
Könyv
Mű kulcs:
A Ludovikától SopronkőhidáigKádárGyula
Raktári jelzet:
K10
Cím:
A Ludovikától Sopronkőhidáig
:
Kádár Gyula
Szerzők:
Kádár Gyula
Közreműködők:
Megjelenés:
Budapest : Magvető, 1978
Terjedelem:
826 l. 20 cm
Terjesztés:
ISBN 963-270-694-3 fűzött : 31,- Ft
ISBN:
963-270-694-3
Sorozat:
Tények és tanúk, ISSN 0324-797X
Nyelv:
magyar
ETO:
943.9"1914/1945", 894.511-94Kádár_Gy.,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
13189
Könyv
Mű kulcs:
BorászatKádárGyula
Raktári jelzet:
663 B 78
Cím:
Borászat
:
Kádár Gyula
Szerzők:
szerk. Kádár Gyula ; írta Edelényi Miklós et al
Kiadásjelzés:
4. átd., bőv. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazdasági Könyvkiadó,, 1982
Terjedelem:
576 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-416-6 kötött : 141,- Ft
ISBN:
963-231-416-6
Megjegyzés:
Egyetemi segédtankönyv. — Példányszám: 5000
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
bor, borászat, tankönyv, egyetemi, főiskolai, szőlészet, magyar nyelvű, magyar nyelven, világ bortermelése, Magyarország bortermelése, bortermelés, szüretelés, szőlő összetétele, must összetétele, mikroorganizmusok, élesztők, élesztőszerű gombák, penészgombák, baktériumok, borászati üzem, szőlő feldolgozása, misztella, erjesztés, borkészítés, bor mikrobiológiája, bor kezelése, klönleges minőségű borok, likőrborok, szénsavas borok, klönleges minőségű bor, likőrbor, szénsavas bor, palackozás, bor fogyasztás, párlat, párlatkészítés, bor vizsgálat, borok vizsgálata
ETO:
663.2(075.8),
Példányok:
Rekordlink: