Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig
( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: vizsgálata
Keresési feltétel: Tárgyszó: vizsgálata
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
18864
Könyv
Mű kulcs:
Lakk és festékTajthyKároly
Raktári jelzet:
667 T 14
Cím:
Lakk és festék
:
Tajthy Károly
Szerzők:
Tajthy Károly
Közreműködők:
Kiadásjelzés:
3. bőv., átdolg. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Műszaki Könyvkiadó,, 1980
Terjedelem:
317 p. ill. 17 cm
Terjesztés:
ISBN 963-10-3149-7 v. : 28,- Ft
ISBN:
963-10-3149-7
Sorozat:
Szakmunkás zsebkönyvek, ISSN 0209-9969). (Ipari táblázatok, ISSN 0230-1490
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 315-317. , Példányszám: 3700
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
festékanyagok, festéstechnikák, szakmunkás zsebkönyv, zsebkönyv, műszaki, magyar szerző, magyar nyelven, magyar nyelvű, általános ismeretek, nyersanyagok, lakk nyersanyaga, festék nyersanyaga, lakkok nyersanyagai, festékek nyersanyagai, pigment, pigmentkeverék, pigmentkeverékek, töltőanyag, kötőanyag, kötőanyagok, gyanta, olaj, olajok, gyanták, bitumen, bitumenek, oldószerek, hígítószerek, lágyítók, lágyító, oldószer, hígítószer, impregnálóanyagok, impregnálóanyag, lakk, lakkok, festék, festékek, tárolás, mintavételezés, vizsgálata, lakkozási eljárás, lakkozási eljárások, festési eljárások, festési eljárás, festékbevonat, festékipar, környezeti veszély, környezeti veszélyek, robbanásvédelem,
ETO:
667.6,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
13189
Könyv
Mű kulcs:
BorászatKádárGyula
Raktári jelzet:
663 B 78
Cím:
Borászat
:
Kádár Gyula
Szerzők:
szerk. Kádár Gyula ; írta Edelényi Miklós et al
Kiadásjelzés:
4. átd., bőv. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazdasági Könyvkiadó,, 1982
Terjedelem:
576 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-416-6 kötött : 141,- Ft
ISBN:
963-231-416-6
Megjegyzés:
Egyetemi segédtankönyv. — Példányszám: 5000
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
bor, borászat, tankönyv, egyetemi, főiskolai, szőlészet, magyar nyelvű, magyar nyelven, világ bortermelése, Magyarország bortermelése, bortermelés, szüretelés, szőlő összetétele, must összetétele, mikroorganizmusok, élesztők, élesztőszerű gombák, penészgombák, baktériumok, borászati üzem, szőlő feldolgozása, misztella, erjesztés, borkészítés, bor mikrobiológiája, bor kezelése, klönleges minőségű borok, likőrborok, szénsavas borok, klönleges minőségű bor, likőrbor, szénsavas bor, palackozás, bor fogyasztás, párlat, párlatkészítés, bor vizsgálat, borok vizsgálata
ETO:
663.2(075.8),
Példányok:
Rekordlink: