Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig ( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: élelmiszer-technológia
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
613 V 29
Cím:
Ultrafeldolgozott emberek
Szerzők:
Chris van Tulleken ; [ford. Szepes András]
Megjelenés:
Budapest : Corvina, 2024
Terjedelem:
447 p. 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-13-7020-1 fűzött : 7990,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr.
Nyelv:
magyar
ETO:
663/664, 613.2,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 T 50
Cím:
Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig
Szerzők:
Hervé This ; [ford. Békei Noémi, Peer Klára]
Megjelenés:
Budapest : Akad. K., 2011
Terjedelem:
387 p. 19 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-05-9007-5 fűzött : 3700,- Ft
Sorozat:
Konyhatudomány, ISSN 2062-0349
Nyelv:
magyar
ETO:
641, 663/664,
Példányok: