Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig ( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: élelmiszer-tartósítási eljárások
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
633 K 47
Cím:
Egyszerűen fermentálj : Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez
Szerzők:
Király Ágnes
Megjelenés:
Budapest : HVG Könyvek, 2021
Terjedelem:
431 p. ill. színes fotók 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-565-161-0 kötött 7500,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 414-421.
Nyelv:
magyar
ETO:
663.15(083.12) 664.8/.9 641.4,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 S 62
Cím:
Fermentáljunk! : savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek / Asa Simonsson
Szerzők:
Simonsson, Asa (Ford. Kereki Noémi)
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2020
Terjedelem:
240 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-05-0 (kötött) : 6000,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 237.
Nyelv:
magyar
ETO:
663.15(083.12) 664.8/.9 641.4,
Példányok: