Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-4-ig ( összes: 1 oldal: 4 db )
Keresési feltétel: Szerző: Király Katalin (1951-)
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
M 42
Cím:
Gyermekeik is utánuk : Leurs enfants apr?s eux
Szerzők:
Nicolas Mathieu ; [ford. Király Katalin]
Megjelenés:
Budapest : Typotex, cop. 2021
Terjedelem:
457, [2] p. 21 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-493-162-1 fűzött : 3900,- Ft
Sorozat:
Typotex világirodalom, ISSN 2064-2989
Nyelv:
magyar
ETO:
840-31Mathieu=945.11,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
613 M 60
Cím:
Szuper jó fej mai lányok kreatív kézikönyve : [elfoglaltság, infók, tippek, játék, kihívás] : Le super guide des filles créatives d'aujourd'hui : A szuper jó fej mai lányok kreatív kézikönyve : Lányok könyve
Szerzők:
írta Aurore Meyer ; rajz. Myrtille Tournefeuille és Amadine ; [ford. Király Katalin]
Megjelenés:
[Budapest] : Geopen, 2020
Terjedelem:
127 p. ill., színes 22 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-516-019-8 fűzött : 4990,- Ft
Megjegyzés:
Spirál fűzéssel
Nyelv:
magyar
ETO:
613.865-055.2(02.053.2),
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
613 M 60
Cím:
Szuper jó fej mai lányok kreatív kézikönyve : [elfoglaltság, infók, tippek, játék, kihívás] : A szuper jó fej mai lányok kreatív kézikönyve : Lányok könyve
Szerzők:
írta Aurore Meyer ; rajz. Myrtille Tournefeuille és Amadine ; [ford. Király Katalin]
Megjelenés:
[Budapest] : Geopen, 2020
Terjedelem:
127 p. ill., színes 22 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-516-019-8 fűzött : 4990,- Ft
Megjegyzés:
Spirál fűzéssel
Nyelv:
magyar
ETO:
613.865-055.2(02.053.2),
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641.8 C 88
Cím:
A cukrászat magasiskolája : 100 séfrecept lépésről lépésre
Szerzők:
Le Cordon Bleu ; fényképezte Olivier Ploton ; [szerk. Coralie Benoit] ; [... ford. Király Katalin]
Megjelenés:
[Budapest] : Geopen, 2019
Terjedelem:
511 p. ill., színes 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5724-89-3 kötött : 14900,- Ft
Megjegyzés:
Tartalom(rövid ): A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjévelA cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:o a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron ),o a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra ),o az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával ).A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.
Nyelv:
magyar
ETO:
641.852(083.12), 664.68,
Példányok: