Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-7-ig
( összes: 1 oldal: 7 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: cukrászat
Keresési feltétel: Tárgyszó: cukrászat
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
206187
Könyv
Mű kulcs:
Chefparade desszertműhelyBakcsyÁrpád
Raktári jelzet:
641.85 K 62
Cím:
Chefparade desszertműhely
:
Bakcsy Árpád
Szerzők:
[fotók: Bakcsy Árpád, Tóth András, Huszár Orsi] ; [szöveg: Kócsa László] ; [cukrászok: Bisztriczky Fanni et al.] ; [kiad. a Chefparade Főzőiskola]
Megjelenés:
Budapest : Chefparade Kft.
Terjedelem:
147 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-80805-3-8 kötött : 4990,- Ft
ISBN:
978-615-80805-3-8
Megjegyzés:
Tartalom(rövid ): Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal, olvashatóság Célcsoport: kezdő és gyakorló foodiek, háziasszonyok.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.852(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
205920
Könyv
Mű kulcs:
Le petit Larousse chocolat CsoAgnesBusiere
Raktári jelzet:
641 C 76
Cím:
Le petit Larousse chocolat Csokoládé biblia : 180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől
:
Agnes Busiere
Szerzők:
[... szerk. Agnes Busiere] ; [... ford. Kertész Luca] ; [közread.] Le Cordon Bleu
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budapest] : Geopen, 2021
Terjedelem:
415 p. ill. 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-516-076-1 kötött : 13900,- Ft
ISBN:
978-963-516-076-1
Megjegyzés:
Előszó: Cointreau, André
Nyelv:
magyar
ETO:
641.852(083.12) 663.91,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
197798
Könyv
Mű kulcs:
Chefparade desszertműhelyBakcsyÁrpád
Raktári jelzet:
641.8 K 62
Cím:
Chefparade desszertműhely
:
Bakcsy Árpád
Szerzők:
fotók: Bakcsy Árpád, Tóth András, Huszár Orsi] ; [szöveg: Kócsa László] ; [cukrászok: Bisztriczky Fanni et al.] ; [kiad. a Chefparade Főzőiskola]
Megjelenés:
Budapest : Chefparade Kft., 2020
Terjedelem:
147 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-80805-3-8 kötött : 4990,- Ft
ISBN:
978-615-80805-3-8
Megjegyzés:
Tartalom (rövid ): Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal, olvashatóság Célcsoport: kezdő és gyakorló foodiek, háziasszonyok.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.852(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
195302
Könyv
Mű kulcs:
Torta és karamellLengyelJózsef
Raktári jelzet:
664 L 50
Cím:
Torta és karamell
:
Lengyel József
Szerzők:
Lengyel József
Közreműködők:
Megjelenés:
Pécs : Alexandra, 2020
Terjedelem:
189, [3] p. ill., színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-447-697-9 kötött : 6500,- Ft
ISBN:
978-963-447-697-9
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
664.68(439)(092)Lengyel J.(0:82-94), 894.511-94Lengyel,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
193450
Könyv
Mű kulcs:
A cukrászat magasiskolájaPlotonOlivier
Raktári jelzet:
641.8 C 88
Cím:
A cukrászat magasiskolája : 100 séfrecept lépésről lépésre
:
Ploton, Olivier
Szerzők:
Le Cordon Bleu ; fényképezte Olivier Ploton ; [szerk. Coralie Benoit] ; [... ford. Király Katalin]
Megjelenés:
[Budapest] : Geopen, 2019
Terjedelem:
511 p. ill., színes 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5724-89-3 kötött : 14900,- Ft
ISBN:
978-615-5724-89-3
Megjegyzés:
Tartalom(rövid ): A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjévelA cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:o a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron ),o a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra ),o az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával ).A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.852(083.12), 664.68,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
181130
Könyv
Mű kulcs:
Cukrászati ismeretekDunsztKároly
Raktári jelzet:
641 D 97
Cím:
Cukrászati ismeretek : letölthető melléklettel
:
Dunszt Károly
Szerzők:
dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba, Kiss Rita
Kiadásjelzés:
4. jav. kiad,
Megjelenés:
Budapest : Képzőművészeti Kiadó, 2016
Terjedelem:
356 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-337-062-9 kötött : ár nélkül
ISBN:
978-963-337-062-9
Megjegyzés:
R. sz.: KP-2321
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
91990
Könyv
Mű kulcs:
Karácsonyi süteményekSchmedesChrista
Raktári jelzet:
641 S 31
Cím:
Karácsonyi sütemények : Varázslatos aprósütemények, ünnepi mézeskalácsok, gyümölcskenyerek és torták
:
Schmedes, Christa
Szerzők:
szerző: Christa Schmedes ; ételfotók: Ulrike Schmid és Sabine Mader ; [ford. Réti Emese (1963-)]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Veszprém] : Holló és Társa, [2004]
Terjedelem:
144 p. ill. 28 cm
Terjesztés:
ISBN 963-684-393-7 kötött : 2890,-
ISBN:
963-684-393-7
Sorozat:
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.852(083.12),
Példányok:
Rekordlink:




