Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig
( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: kovász
Keresési feltétel: Tárgyszó: kovász
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
228334
Könyv
Mű kulcs:
Kovásziskola 2.KimbellVanessa
Raktári jelzet:
641 K 46
Cím:
Kovásziskola 2. : hogyan teszi a sütés boldoggá a mikróbáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat / Vanessa Kimbell
:
Kimbell, Vanessa
Szerzők:
Vanessa Kimbell
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K.,, cop. 2020
Terjedelem:
191, [1] p. ill. 26 cm
Terjesztés:
: 978-615-5767-06-7 (kötött) )
Megjegyzés:
"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."Nigella LawsonA Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény ), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.55(083.12):664.66 664.642,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
8585
Könyv
Mű kulcs:
KenyérgyártásTegzeMiklósné
Raktári jelzet:
663 T 37
Cím:
Kenyérgyártás
:
Tegze Miklósné
Szerzők:
Tegze Miklósné, Schneller Margit
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazdasági Könyvkiadó,, 1984
Terjedelem:
159 p. ill. 20 cm
Terjesztés:
ISBN 963-231-969-9 fűzött : 19,- Ft
ISBN:
963-231-969-9
Sorozat:
Élelmiszeripari szakmunkáskönyvtár, ISSN 0324-3613
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
állati eredetű élelmiszerek tartósítása, nyersanyag, nyersanyagok, nyersanyag előkészítése, nyersanyagok előkészítése, tésztaképzés, tészta lazítás, tésztaérés, kenyértészta, kovász, süteménytészta, omlós tészta, leveles tészta, tésztakészítés keveréssel, tésztakészítés felveréssel, sütés, kelesztés, készáru kezelése, kenyértészta-készítés, kenyértészta feldolgozás, tárolás, szállítás, kenyérbetegségek, penészedés, penészedés megakadályozása, magyar nyelven, magyar nyelvű, magyar szerző
ETO:
664.9,
Példányok:
Rekordlink: