Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 2 oldal: 13 db )
Keresési feltétel: Kiadó: Csipet
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
641.5 K 46
Cím:
Kovásziskola 2. : hogyan teszi a sütés boldoggá a mikróbáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Szerzők:
Vanessa Kimbell
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K.,, cop. 2020
Terjedelem:
191, [1] p. ill. 26 cm
Terjesztés:
: 978-615-5767-06-7 (kötött) )
Megjegyzés:
Tartalom(rövid ): "Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."Nigella LawsonA Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény ), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12):664.66, 664.642,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641.5 K 46
Cím:
Kovásziskola : miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerzők:
Vanessa Kimbell
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2018
Terjedelem:
208 p. ill., főként színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-01-2 kötött : 6000,- Ft
Megjegyzés:
Tartalom(rövid ): A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12):664.66, 664.642,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 S 12
Cím:
Mit főznek a Gránátalma utca 10-ben? : receptek gyerekeknek a világ konyháiból
Szerzők:
[írta és ill.] Felicita Sala ; [ford. Kereki Noémi]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2021
Terjedelem:
[40] p. ill. 30 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-09-8 kötött : 4000,- Ft
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 S 12
Cím:
Egy év Kertvárosban : receptek az erkélyről, a tetőteraszról és a kertből
Szerzők:
[írta és ill.] Felicita Sala ; [ford. Kereki Noémi]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2021
Terjedelem:
[42] p. ill. 30 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-10-4 kötött : 4000,- Ft
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 T 80
Cím:
Limara vendégvárói : aranygaluskától zserbóig
Szerzők:
Tóthné Libor Mária ; [fotós és ... Studer Veronika]
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2021
Terjedelem:
175 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-08-1 kötött : 6000,- Ft
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 K 46
Cím:
Kovásziskola : miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerzők:
Vanessa Kimbell
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2018
Terjedelem:
208 p. ill., főként színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-01-2 kötött : 6000,- Ft
Megjegyzés:
Ford. Kereki Noémi
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.55(083.12):664.66,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641.8 A 81
Cím:
Kevert sütik : 50+ recept a mindennapok megédesítésére
Szerzők:
Yossy Arefi ; fotóstyling: Ali Slagle
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2021
Terjedelem:
191, [1] p. ill. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-07-4 kötött : 5500,- Ft
Megjegyzés:
Tartalom (rövid ): Garantált az édes kényeztetés ezzel a több mint ötven sütirecepttel, amik egyszerű hozzávalókból, egyetlen tálban összekeverve, felfordulás nélkül készülnek, és amikkel megünnepelhetők az élet kis és nagy pillanatai. Ezek a rusztikus gyümölcsös, csokoládés és melengetően fűszeres sütemények „csupaszon” is isteniek, de a tetejükre szórt porcukor vagy csorgatott máz pompázatossá teszi őket, egy kanál tejszínhab vagy gombóc fagylalt pedig remek kísérőjük. Változatos ízek, nagyszerű kombinációk és számtalan ötlet. Ez a könyv azoknak szól, akik gyakran vágynak egy szelet sütire. És van egyáltalán olyan, aki nem?
Nyelv:
magyar
ETO:
641.852(083.12),
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 S 62
Cím:
Fermentáljunk! : savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek / Asa Simonsson
Szerzők:
Simonsson, Asa (Ford. Kereki Noémi)
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., 2020
Terjedelem:
240 p. ill. 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-05-0 (kötött) : 6000,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 237.
Nyelv:
magyar
ETO:
663.15(083.12) 664.8/.9 641.4,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 H 88
Cím:
Gluténmentes pékség
Szerzők:
Horváth Judit
Megjelenés:
Bp : Csipet, 2019
Terjesztés:
ISBN 978-615-5767-04-3 kötött : 5000,- Ft
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 T 80
Cím:
Limara praktikái : fonom, finom
Szerzők:
Tóthné Libor Mária ; [fotó ... Veronika Studer]
Kiadásjelzés:
3. utánny.
Megjelenés:
[Budaörs] : Csipet K., [2016], cop. 2014
Terjedelem:
156 p. ill., színes 23 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-12-0769-9 fűzött : 5000,- Ft
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.55(083.12):664.66, 641.55(083.12):664.68,
Példányok: