Keresés
641.83 Nyers ételek nyers ételek
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-4-ig
( összes: 1 oldal: 4 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: nyers ételek
Keresési feltétel: Tárgyszó: nyers ételek
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
189211
Könyv
Mű kulcs:
Mindent a táplálkozásrólLevyJoel
Raktári jelzet:
613.2 M 69
Cím:
Mindent a táplálkozásról : [izgalmasan és látványosan]
:
Levy, Joel
Szerzők:
[szerk. Lilli Bryant et al.] ; [főszerk. Angeles Gavira Guerrero] ; [ill. Mark Clifton, Phil Gamble, Mike Garland]
Megjelenés:
[Budapest] : Libri Kiadó, cop. 2017
Terjedelem:
255 p. ill., színes 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-433-334-0 kötött : 5499,- Ft
ISBN:
978-963-433-334-0
Megjegyzés:
Tartalom (rövid ): A legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik sokan? Mi a tudományos alapja azoknak a felfedezéseknek és tanácsoknak, amelyekkel a média áraszt el bennünket nap mint nap? Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok – minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
táplálkozástudomány, dietétika, táplálkozás, élettan, biokémia, biológia, dietetika, egészség, étrend, gasztroenterológia, ismeretközlő irodalom, ismeretterjesztő, kémia, magyar nyelvű, orvostudomány, táplálkozás, éhség, étvágy, illat, víz, tápanyag, szénhidrát, rost, fehérje, zsír, koleszterin, vitamin, vitaminok, ásványi anyag, ásványi anyagol, készétel, friss, tartósítás, hűtés, fagyasztás, erjesztés, nyers ételek, adalékanyagok, főzés, vörös hús, fehér hús, húskészítmények, húskészítmény, húspótlék, húspótlékok, hal, tenger gyümölcse, tenger gyümölcsei, tojás, tej, laktóz, joghurt, élő kutúra, élő kultúrák, sajt, keményítő, gabonák, keményítős étel, kenyér, glutén, bab, borsóü, borsófélék, hüvelyesek, szója, burgonyafélék, gyümölcsök, zöldség, szuperételek, fitovegyületek, leves zöldségek, káposztafélék, gyökérzöldség, hagymacsalád, zöldséggyümölcsök, édes gyümölcsök, gomba, gombák, olajos magvak, csilik, csípős étel, fűszerek, fűszer, zöldfűszer, zöldfűszerek, só, zsírok, olajok, olaj, cukor, vércukorszint, desszert desszertek, csokolásé, cukorkák, alternatív ételek, ivóvíz, kávé, tea, gyümölcslé, gyümölcslevek, turmix, turmixok, szénsavas ital, szénsavas ital, ok, energiaital, alkohol, rövidital, bor, sör, kiegyensúlyozott étrend, kiegészítők, étkezési szokások, nyugati étrend, keleti étrend, energiabüdzsé, étrend, kalóriaszámlálás, szénhidrátcsökkentés, időszakos böjt, méregtelenítés, allergiák, intolerancia, szívprobléma, kisbaba, gyermek, gyermekek, étkezési zavar, táplálás, bio
ETO:
613.2, 612.39,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
51043
Könyv
Mű kulcs:
Ételek, italok koktélokra és fGodonJean-Claude
Raktári jelzet:
641 G 48
Cím:
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra : Buffets de cocktails et réceptions
:
Godon, Jean-Claude
Szerzők:
Jean-Claude Godon ; fotók ... J. L. Syren ; ford. Marczisovszky János
Megjelenés:
[Budapest] : Delta 2000, 1997, cop. 1994
Terjedelem:
170 p. ill., színes 27 cm
Terjesztés:
ISBN 963-8308-22-2 kötött : ár nélkül
ISBN:
963-8308-22-2
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12), 641.83/.84(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
48397
Könyv
Mű kulcs:
Családi hidegkonyhaPárkányMihály
Raktári jelzet:
641 P 38
Cím:
Családi hidegkonyha : étel- és italdíszítési tanácsokkal
:
Párkány Mihály
Szerzők:
Párkány Mihály
Közreműködők:
Megjelenés:
Budapest : Paginarum, 1999
Terjedelem:
166 p. ill., színes 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-9133-55-8 kötött : 1550,- Ft
ISBN:
963-9133-55-8
Nyelv:
magyar
ETO:
641.83/.84(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
2704
Könyv
Mű kulcs:
Nagy salátakönyvTurósEmil
Raktári jelzet:
641 T97
Cím:
Nagy salátakönyv : 205 recept
:
Turós Emil
Szerzők:
Turós Emil ; a színes fotókat Bakos János és Dobrányi Tamás kész.
Közreműködők:
Megjelenés:
[Bp.] : Corvina, 1989
Terjedelem:
77, [3] p. ill., színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 963-13-2825-2 kötött : 250,- Ft
ISBN:
963-13-2825-2
Nyelv:
magyar
ETO:
641.83(083.12),
Példányok:
Rekordlink:



