Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig
( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: alapanyag
Keresési feltétel: Tárgyszó: alapanyag
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
194188
Könyv
Mű kulcs:
A kenyér lelkeVajdaJózsef
Raktári jelzet:
641 V 20
Cím:
A kenyér lelke
:
Vajda József
Szerzők:
Vajda József ; [szöveg Kálmán Emese és Müllner Dóra] ; [fotók Busák Attila ..., Mócz András István ..., Vajda József ...]
Megjelenés:
[Budapest] : Central Könyvek, 2019
Terjedelem:
190, [1] p. ill., főként színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-324-344-2 kötött : 5490,- Ft
ISBN:
978-963-324-344-2
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
kenyér, péksütemény, szakácskönyv, ételkészítés, étrend, ételek, előírások, receptek, kenyér és egyéb sütőipari termékek előállításának műveletei, magyar nyelvű, magyar szerző, sütés, kovást, előtészta, előtészták, tartósítás, öregtészta, gyümölcsvíz, háztartás, eszközök, gőzölés, sütő, formázás, bevágás, ujjpróba, alapanyag, anyaghányad, víz, művelet, fázis, dagasztás, áthajtogatás, gömbded, pihentetés, bepólyálás, fehát kenyér, félbarnakenyér, rozskenyér, tönkölykenyér, gabonás kenyér, sült kenyér, rozsmagvas kenyér, mákos guba, máglyarakás, gofri, krumplis nudli, lapcsánka, buci, udon tészta, csalános kenyér, bejgli, canelé, barhesz, bagel, croissant, vajaskifli, bagett, káposztás kenyér, pityókás kenyér, esszénus kenyér, aludttejes kenyér, alakorkenyér, almás-zabos kenyér, sörös-gyömbéres kenyér, mézes-csírás tönkölykenyér, joghurtus kalács, szüreti kalács, körtés-kéksajtos kenyér, diós-mazsolás tönkölykenyér, bodag, Fekete Gergő, rebarbarás-epres péksütemény, Fülöp Ádám, Tóth Márton, Juhász Mihály, Miklós Mihály, ciabatta, Szabadfi Szabolcs, pizza alla pala
ETO:
641.55(083.12), 664.65,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
63043
Könyv
Mű kulcs:
Élesztő- és szeszipari kézikönGyimesiJános
Raktári jelzet:
663 E 38
Cím:
Élesztő- és szeszipari kézikönyv
:
Gyimesi János
Szerzők:
szerk. Gyimesi János, Sólyom Lajos
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budapest] : Mezőgazd. Kvk., 1979
Terjedelem:
423 l., [16] t.l. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-230-038-6 (kötött) : 95,- Ft
ISBN:
963-230-038-6
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 421-423. , írta: dr. Bikfalvi Istvánné, Dobrádi Éva, dr. Gyimesi János, Hyross Ferenc, Kovács Béla, dr. Mikófalvi Bertalan, Nagypataki Imre, Saáry Miklós, dr. Sólyom Lajos, dr. Szép Ivánné, Szladecskó Györgyné, lektorálta: dr. Pelc Antal, dr. Simek Ferenc, Kanics Mikós, Keller Miklós
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
szeszgyártás, pálinkafőzés, égetett szeszes italok, élelmiszeripar, italok, kézikönyv, magyar nyelvű, szeszes italok, szeszes ital, ital, magyar nyelven. alapanyagok, tápanyagok, segédanyagok, sütőélesztő, sütőélesztő-gyártás, szeszgyártás kialakulása, takarmányélesztő, takarmányélesztő-gyártás, üzemi hiciénia, minőségellenőrzés, mérés, vízgazdálkodás, környezetvédelem, gyártás és forgalmazás előírásai, gyártás és forgalmazás előírása, magyar szerző
ETO:
663.12/.14 663.5,
Analitikák:
Példányok:
Rekordlink: